Tehnica Rejuvance

Rejuvance - Lifting Facial Natural

Tehnica Rejuvance este o metoda manuala, complet naturala de tratament facial, ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului si astfel stimulează structurile fetei sa-si recapete vitalitatea.

Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Este o “atingere” delicata dar eficienta, care reintinereste si improspateaza fata, conferind simultan si o relaxare totala a corpului, o senzatie intensa de euforie, asociata cu starea de bine. 

Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului. Rejuvance influenteaza simultan toate aceste trei nivele, ca orice alta metoda complementara sau alternativa de tratament.

Rejuvance poate fi considerata o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit, pentru ca miscarile rejuvance sunt delicate si usoare. 

Aceste miscari specifice, ca o mangaiere, se adreseaza pe rand tuturor tesuturilor moi ale fetei, superficiale sau de adancime (piele, tesut conjunctiv si muschi), restabilind fluxul normal al nutrientilor, eliberand aderentele si conferind elasticitate pielii si tonus muschilor.

Efectele tehnicii Rejuvance la nivel fizic apar imediat după prima şedinţă, astfel:

  • ridurile fine dispar, iar cele profunde sunt mult estompate
  • muşchii feţei îşi recapătă tonusul, iar conturul feţei este bine definit
  • cearcănele şi edemele din jurul ochilor sunt ameliorate
  • calitatea pielii este îmbunătăţită conferind expresivitate și luminozitate

Cum se desfăsoară o ședință de rejuvance?

Ședința se desfășoară intr-un cadru plăcut, în decurs de aproximativ o oră și jumătate.

Pentru a obține rezultate maxime, se recomandă aplicarea tratamentului Rejuvance în 6 ședințe consecutive, la interval de 2 – 3 zile, iar pentru păstrarea rezultatelor se recomandă o ședință de întreținere o dată pe lună.

Cui se adresează?

Tehnica Rejuvance se adresează tuturor, exceptând cazurile de diabet zaharat, sarcină, afecțiuni dermatologice sau psihice severe, tratament injectabil cu botox sau acid hialuronic.

Informații suplimentare despre Rejuvance, precum și o galerie de poze, găsiți pe website-ul oficial Rejuvance România.

Vezi informații despre terapia bowen.

Vrei să faci o programare pentru o ședință de Rejuvance?